Preloader

Kontakt & Booking

 

Vikink Tattoo

Købmagergade 41 7000 Fredericia
Tlf: 4275 7021 
Åbningstider: Man: 11-18  Lør / Søndag: Efter Aftale 

Mobile pay : 24016

Paypal : vikink@hotmail.dk

NOTE:  

Information omkring vores arbejds politik og priser *Vi er altid fokuseret på resultatet og ikke på tiden. Det er forskelligt for vores artister hvilken hastighed de tattooverer i. Så den samme model som en artist kan lave på 3 timer hvor en anden måske kan lave den på 6. Det der er det vigtige er resultatet. Derfor har vi ikke noget tidsbegrænsning, så vi kan arbejde uden at stresse over det der stykke arbejde der bliver lavet, og derfor kan du også slappe af og ikke tænke på time priser osv. 

* Alle artister kan ikke lave alt. Så vores artister har hver deres speciale. Når vi ved hvilken stil du kan lide kan vi informere dig om, hvilken af vores artister der bedst kan finde ud af det du ønsker. 

* Alle vores priser inkludere et touch up *Ved alle bookinger vil vi lave dig et design, som enden er i Photoshop, Elektronisk tegning eller tegnet i hånden. Det koster ikke mere, men vi tager et depositum til 500 kr, som bliver trukket fra tatoverings pris. 

* Vi tegner og retter til indtil du er tilfreds, da vi godt er klar over at det er resten af livet du skal bære på tatoveringen, så derfor er det vigtig du er 100% tilfreds. 

* Vi tager et depositum som svare til 1/3 af prisen, det bliver IKKE refunderet ved nogen omstendigheder. Vi vil give dig et gavekort som svare til det depsoitum der er blevet betalt, men kun hvis du informere os 7 dage før din tattoo tid er. Hvis du har booket din tid hvor der er under 7 dage tilbage og stadig vil annullere din tid, vil dit depositum stadig ikke kunne blive refunderet. ( Hvis du vil flytte din tid skal det ske før der er 7 dage tilbage indtil din tid. ) Vi tattovere ikke nogen under 18 og fulde personer. Vi tattovere heller ikke på hænder, hals, andsigt og hovede. 

* Vi arbejder kun per projekt pris eller hel / halv dags sessioner. Fordi når vi giver en fast pris så kan vi slappe af uden at skulle skynde os. Tiden betyder ikke noget så længe du er tilfreds med resultatet. 

Tattoo & Bestilling General Info
You can optionally upload an image for tattoo artist. You can select multiple files with your mouse and send us at once like this: